מצרכים
סמנו לכם את מה שחסראביזרים
סמנו לכם את מה שחסראופן הכנה
סיימתם שלב? לחצו לסימון!בתיאבון!
ערכים תזונתיים
ליחידה |
---|
קלוריות | 98.5 קק"ל |
פחמימות | 6.8 גרם |
שומן | 2.5 גרם |
נתרן | 25 מ"ג |
חלבון | 3.3 גרם |
טיפים והערות
- ניתן להחליף את הרסק תפוחים בבננה בשלה שלמה
- למתכון צמחוני, ניתן להחליף את רסק התפוחים ב-2 ביצים, את הביצים מקציפים עד קבלת קצף גבוה ויציב, מוסיפים את השמן בעדינות לאט לאט תוך כדי ההקצפה וממשיכים את המתכון כרגיל