זוהי דרך חדשה ומפתיעה ליהנות מהתערובת להכנת פנקייק של סוויטאנגו, ללא סוכר וללא גלוטן.
הסושי קרפ מכיל 58% פחות סוכר בהשוואה להכנת המתכון עם סוכר לבן.
מהרכיבים של המתכון אפשר להכין כ-50 יחידות סושי (7 קרפ בננה).
הערכים המופיעים בתווית ״ערכים תזונתיים״,
מתייחסים ליחידה = קרפ בננה שלם (כ-7 יחידות סושי) ולמנה = 4 יחידות סושי.
רוב הסוכרים במנה מגיעים מהפרי (בננה).
התפרעו עם התוספות שאתם אוהבים - שוקולד צ׳יפס, ממרחים שונים, פירות וסוכריות.
כמובן שאפשר ליהנות מהקרפ בכל דרך שתבחרו, גם פשוט מקופל לשלוש.