פאי לימון סוויטאנגו ללא סוכר לבן וללא גלוטן, 90% פחות סוכר ו-30% פחות קלוריות, בהשוואה להכנת המתכון עם סוכר לבן.
הערכים בתווית ״ערכים תזונתיים״, מתייחסים לעוגה שלמה (יחידה) ולמנה (פרוסה אחת מתוך 10 פרוסות).
בפרוסת עוגת פאי לימון לפי הוראות ההכנה - 4.5 גרם סוכרים, 4.5 גרם חלבון ו-339 קלוריות.
המתכון טעים ללא גלוטן וללא סוכר לבן אך כמובן אפשר להחליף את שכבת הבצק בשכבת ביסקוויטים עם חמאה / מחמאה
(200 גרם ביסקוויטים ללא תוספת סוכר + 80 גרם חמאה מומסת).
ניתן להחליף את הקמח ללא גלוטן בכל קמח אחר.
לשכבת הבצק: כוס ורבע קמח, לשכבת המלית: 5 כפות קמח.
להכנת הציפוי וניל בגרסה חלבית: נקציף יחד 400 מ״ל שמנת מתוקה להקצפה עם אריזת אינסטנט פודינג בטעם וניל.