פאי לימון ללא גלוטן

חיסכון בקלוריות: 1587
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • כמות: 8-10 מנות
  • דרגת קושי: קל
  • כשר \ פרווה \ דל פחמימה \ ללא גלוטן \ כשר לפסח
  • מצרכים ואופן הכנה
  • ערכים תזונתיים
  • טיפים והערות

מצרכים

סמנו לכם את מה שחסר

אביזרים

סמנו לכם את מה שחסר
לא בחרת מצרכים או אביזרים לשליחה :)

אופן הכנה

סיימתם שלב? לחצו לסימון!
בתיאבון!

ערכים תזונתיים

ליחידה למנה
קלוריות 3392 קק"ל 339 קק"ל
פחמימות 45 גרם 4.5 גרם
שומן 219 גרם 22 גרם
נתרן 928 מ"ג 93 מ"ג
חלבון 45 גרם 4.5 גרם

טיפים והערות

  • פאי לימון סוויטאנגו ללא סוכר לבן וללא גלוטן, 90% פחות סוכר ו-30% פחות קלוריות, בהשוואה להכנת המתכון עם סוכר לבן. הערכים בתווית ״ערכים תזונתיים״, מתייחסים לעוגה שלמה (יחידה) ולמנה (פרוסה אחת מתוך 10 פרוסות).
  • בפרוסת עוגת פאי לימון לפי הוראות ההכנה - 4.5 גרם סוכרים, 4.5 גרם חלבון ו-339 קלוריות.
  • המתכון טעים ללא גלוטן וללא סוכר לבן אך כמובן אפשר להחליף את שכבת הבצק בשכבת ביסקוויטים עם חמאה / מחמאה (200 גרם ביסקוויטים ללא תוספת סוכר + 80 גרם חמאה מומסת).
  • ניתן להחליף את הקמח ללא גלוטן בכל קמח אחר. לשכבת הבצק: כוס ורבע קמח, לשכבת המלית: 5 כפות קמח.
  • להכנת הציפוי וניל בגרסה חלבית: נקציף יחד 400 מ״ל שמנת מתוקה להקצפה עם אריזת אינסטנט פודינג בטעם וניל.
לאפותו אותו הדבר בלי הסוכר רוב המרכיבים למתכון מחכים לך כאן
לאפותו אותו הדבר בלי הסוכר רוב המרכיבים למתכון מחכים לך כאן
#