תוכלו להחליף את הציפוי בכל ממרח שאתם אוהבים (ראו מתכון ״סופגניות וולקנו שוקולד״ עם ממרח קקאו ואגוזי לוז),
או פשוט למלא בריבה ולבזוק מעל אבקת סוכר סוויטאנגו, ללא סוכר.
אם מתחשק לכם לטגן את הסופגניות, כמובן שאפשר, אין שינוי כלל במתכון.
מטגנים בשמן עמוק בסיר מתאים, בטמפרטורה של 170 מעלות, 2 דקות מכל צד.
הערכים התזונתיים מתייחסים לסופגניה אחת לפי הוראות ההכנה,
הסופגניות מכילות כ-90% פחות סוכר בהשוואה להכנה עם סוכר לבן.