הערכים התזונתיים מתייחסים להכנת גלייז עם גבינת שמנת 5% שומן.
כמובן שאפשר להשתמש עם איזה גבינת שמנת שרוצים או לוותר על הגלייז.
אם מתחשק לכם גרסה טבעונית, אלו השינויים במתכון:
את הביצה נחליף ברבע כוס רסק תפוחי עץ, את החמאה באותה כמות של שמן קוקוס,
את החלב בחלב שיבולת שועל ואת גבינות השמנת בגבינות מן הצומח (באותה הכמות).
אפשר להכין את הגלייז ללא החמאה או לוותר עליו לגמרי (לנו היה קשה לוותר עליו).
אפשר להחליף את המלית בכל מה שאתם אוהבים: ממרח קקאו ואגוזי לוז, ממרח חלווה ופיסטוק
שוקולד צ׳יפס ועוד.