עוגת שמרים שוקולד

חסכון בקלוריות: 486
  • זמן הכנה: 4 שעות דקות
  • כמות: 10 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
  • חלבי
  • מצרכים ואביזרים
  • אופן הכנה
  • ערכים תזונתיים
  • טיפים והערות

מצרכים

סמנו לכם את מה שחסר

אביזרים

סמנו לכם את מה שחסר
לא בחרת מצרכים או אביזרים לשליחה :)

אופן הכנה

  1. ממיסים את המרגרינה ומערבבים עם חלב לקבלת תערובת פושרת
  2. מוסיפים לקערה סוויטאנגו, וביצים ומערבבים.
  3. בקערה נפרדת מערבבים שמרים יבשים עם המים הפושרים, מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב
  4. מוסיפים קמח ומערבבים בכף עץ, עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר לתפיחה והתייצבות, למשך 4 שעות (עד 24 שעות)
  6. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לצורת מלבן. מורחים על הבצק ממרח נוטלה או ממרח שוקולד בנדיבות.
  7. מגלגלים לרולדה. ניתן לאפות כך או ליצור צמה כמתואר בסרטון
  8. מניחים את הרולדה בתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה משומן.
  9. מניחים לתפיחה בטמפרטורת החדר, עד להכפלת הנפח.
  10. מחממים תנור ל180 מעלות
  11. מכניסים את העוגה לתנור החם ואופים 30-35 דקות, עד שתיתפח ותשחים
  12. בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הזיגוג: בסיר קטן מחממים את המים, וסוכר סוויטאנגו עד שהסוכר נמס. מביאים לסף רתיחה ומיד מסירים מהאש.
  13. מוציאים את העוגה מהתנור ומייד מברישים בזיגוג החם.
בתאבון!

ערכים תזונתיים

לפי יחידה לפי מנה
קלוריות 297 קק"ל 2970 קק"ל
פחמימות 35 גרם 335 גרם
שומן 15 גרם 150 גרם
נתרן 137 מ"ג 1374 מ"ג
חלבון 7.3 גרם 73.2 גרם

טיפים והערות

#

אין מוצרים בסל הקניות.

קנייה מהירה
לילה טוב :)
Sweetango