עוגת קינמון ותפוחים

חסכון בקלוריות: 560
  • זמן הכנה: 35 דקות דקות
  • כמות: 12 פרוסות מנות
  • דרגת קושי: קל
  • חלבי
  • מצרכים ואביזרים
  • אופן הכנה
  • ערכים תזונתיים
  • טיפים והערות

מצרכים

סמנו לכם את מה שחסר

אביזרים

סמנו לכם את מה שחסר
לא בחרת מצרכים או אביזרים לשליחה :)

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל 180 מעלות
  2. לערבב בקערה את החומרים היבשים ולערבב היטב
  3. להוסיף את כל המרכיבים הרטובים ולערבב היטב עד לקבל תערובת אחידה
  4. הוסיפו את התערובת לתבנית אינגליש קייק
  5. לאפות ב-180 מעלות למשך 25 דקות
  6. לאחר שמוכן, הניחו העוגה להתקרר לטמפרטורת החדר למשך 10-20 דקות
  7. בינתיים מקציפים את השמנת היטב ואז מקשטים אותו על העוגה יחד עם הרימונים
בתאבון!

ערכים תזונתיים

לפי יחידה לפי מנה
קלוריות 251 קק"ל 3013 קק"ל
פחמימות 25 גרם 300.1 גרם
שומן 14.6 גרם 175.6 גרם
נתרן 125 מ"ג 1516 מ"ג
חלבון 4.8 גרם 57.9 גרם

טיפים והערות

  • יכולים להפוך את העוגה הזו לטבעונית על ידי החלפת הביצים ל-2 כפות של קמח פשתן טחון + 4 כפות מים ולהשתמש בחלב צמחי
#

אין מוצרים בסל הקניות.

קנייה מהירה
ערב טוב :)
Sweetango