0 ₪0

מלבי קוקוס עם רוטב פטל ורדים

חיסכון בקלוריות: 556
  • זמן הכנה: 25 דקות
  • כמות: 12-15 מנות מנות
  • דרגת קושי: קל
  • פרווה \ טבעוני \ דל פחמימה \ ללא גלוטן
  • מצרכים ואביזרים
  • אופן הכנה
  • ערכים תזונתיים
  • טיפים והערות

מצרכים

סמנו לכם את מה שחסר

אביזרים

סמנו לכם את מה שחסר
לא בחרת מצרכים או אביזרים לשליחה :)

אופן הכנה

  1. בסיר גדול שמים קרם קוקוס, סוכר, תמצית מי ורדים ותמצית וניל.
  2. בקערה קטנה מערבבים מים וקורנפלור עם מטרפה עד שהקורנפלור נמס לגמרי ואין גושים.
  3. מוסיפים את המים עם הקורנפלור לסיר ומדליקים את האש.
  4. מחממים על אש בינונית 10-15 דקות תוך בחישה מתמדת.
  5. עכשיו תנמיכו את הלהבה ותשגיחו על הסיר.
  6. ברגע שהסמיכות מתחילה להזכיר יוגורט/פודינג, בדיוק ברגע הזה מוזגים את המלבי לכלי הגשה שבחרנו
  7. מצננים במקרר לפחות 4-5 שעות ועדיף לילה שלם.
  8. מכינים את הרוטב
  9. מחממים טיפה את הפטל במיקרוגל (רק שלא יהיה קפוא, אין צורך שיהיה חם).
  10. שמים את הפטל במעבד מזון ומוסיפים מים, סוכר ותמצית מי ורדים.
  11. טוחנים למרקם חלק. טועמים ומוסיפים סוכר (וטוחנים שוב) אם צריך.
  12. מעבירים את הרוטב דרך מסננת כדי להפטר מהגרגרים.
  13. מעבירים את הרוטב לכלי סגור עד ההגשה.
  14. סמוך להגשה מוזגים את הרוטב ומקשטים בקוקוס ופיסטוקים.
בתאבון!

ערכים תזונתיים

לפי יחידה לפי מנה
קלוריות 246 קק"ל 2955 קק"ל
פחמימות 15 גרם 181 גרם
שומן 20 גרם 239 גרם
נתרן 15 מ"ג 183 מ"ג
חלבון 2 גרם 28 גרם

טיפים והערות

#

אין מוצרים בסל הקניות.

קנייה מהירה
בוקר טוב :)
Sweetango